La Garriga

Els Socialistes de la Garriga, 3a força a les Generals

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualizado:
  • Creado:

Les Generals porten a Pedro Sanchez a consolidar la majoria dels Socialistes a Espanya.

La nostra agrupació es queda a poc d'arribar el següent lloc.

1566 persones van confiar en el projecte del Partit dels Socialistes a les Eleccions Generals d'ahir. Els Socialistes ens hem covertit en la tercera força política a la Garriga, augmentat en més de 700 vots, els resultats comparats amb les últimes eleccions generals.

El nostre portaveu i candidat Àlex Valiente, explicava a Ràdio Silenci, que havia estat una sorpresa però que ha servit per mobilitzar als votants i que hem de seguir amb aquesta dinàmica, per les properes eleccions municipals, que se celebraran el proper 26 de Maig. 

A partir d'ara toca treballar de cara a les Eleccions Municipals, com farà la nostra agrupació per explicar quins son els pilars del projecte que estem construint els socialistes de la Garriga. 

Des d'aquest espai, volem agraïr als membres de les meses electorals, al personal de l'Ajuntament, a la policia local i a Protecció Civil la gran tasca que van realitzar ahir perquè tot es desenvolupés sota un clima de calma i volem celebrar la gran participació que  es van realitzara ahir!