La Garriga

15 anys de la Plantada de rosers de la Garriga

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualizado:
  • Creado:

Fa quinze anys de la Plantada de rosers del PSC de la Garriga. Enguany s'han plantat als jardins del Roure

L'agrupació dels Socialistes de la Garriga, hem tornat a realitizar la Plantada de Rosers, que fem cada any amb motiu de la Diada de Sant Jordi. 

Enguany la zona escollida han estat els jardins del Roure, a tocar a l'Estació de Rodalies de la Garriga, on s'ha tornat a fer aquesta plantada, que compleix 15 anys. 

Els Socialistes de la Garriga vam decidir emptomar aquesta activitat, fa quinze anys, com una forma de recuperació dels parterres de la Carretera Nova, que en època del primer govern progressista d'esquerres liderat per Núria Albó, va decidir plantar rosers a tots aquests jardinets que separaven la zona de vorera de tota la Carretera Nova de la zona de pas de vehicles, en una via principal de trànsit rodat. 

 

Hem plantat 250 rosers en 15 anys

Degut de la falta de manteniment en legislatures posteriors, els rosers van morir i els Socialistes vam dedicir repoblar aquella zona amb rosers. Un cop feta la plantada a tots els jardinets de la Carretera Nova des dels socialistes vam decidir continuant plantar rosers. Així hem plantat als jardins del Centre de Visitants, al Parc de Can Noguera, a la Plaça del Silenci, a la Plaça Maria Mercè Marçal i a d'altres indrets del poble; un total de 250 rosers en aquests quinze anys.

 

Sense paradeta per Sant Jordi, respectant els acords polítics

Com ja va passar l'any passat, la Plantada de Rosers serà l'únic acte que fem com a agrupació per commemorar la Diada de Sant Jordi. No posem paradeta per Sant Jordi, respectant l'acord que les formacions polítiques vam proposar l'any passat i que no totes les formacions han respectat. Des dels Socialistes de la Garriga, respectem els acords presos amb la resta de formacions i per això, tot i que des de la nostra agrupació no ens prenem la Diada de Sant Jordi com un acte polític i des de sempre vam decidir fer tallers perquè els infants i els adults es poguessin fer la seva pròpia rosa, vam decidir sumar-nos a les formacions polítiques, que han volgut respectar aquesta proposta i per tant, vam decidir traslladar les activitats familiars que organitzem des de la nostra agrupació, al Dia de la Festa de la Primavera que organitzem anualment.