La Garriga

Pressupostos 2019; La Garriga també són els barris.

  • Grup Municipal PSC - CP
  • Actualitzat:
  • Creat:

Des del Grup Socialista de #laGarriga també hem demanat que s'inclogui al #PressupostLG del 2019 la millora d'alguns espais de la Garriga que ara estan envellits per la manca de manteniment

Durant els darrers anys s’ha apostat per  fer arranjaments a espais públics.  Aquests arranjaments s’han donat sobretot al centre i això ha fet que tinguem alguns espais d’altres barris on l’envelliment d’aquests espais, provoquen que no siguin atractius pels garriguencs i les garriguenques.

Des dels Socialistes de la Garriga, hem demanat en reiterades ocasions un arranjament progressiu d’alguns espais del municipi. Aquestes peticions, tot i les promeses de l’equip de govern, que es tindrien en compte en els romanents positius que hem anat tenint, en cap cas, s’han considerat i és per aquest motiu que la nostra aposta és clara.

S'ha de fer una millora en espais envellits. La Garriga, no és només el centre del poble. També s'ha d'invertir en altres espais.

En 5 anys, s’han fet dos inversions per modificar la Plaça del Silenci i en canvi, d’altres parcs infantils, arrel de l’envelliment tenen un estat de deixadesa poc atractiu. Hem demanat a l’Equip de Govern, que contempli les millores del Parc de la Plaça Narcisa Feixas, el Parc de la Plaça Maria Àngels Anglada, i el Parc del Carrer Impremta. En aquests casos demanem l’estudi dels jocs infantils d’aquests parcs i es canviïn per alguns més atractius, així que recuperar el terra malmès d’aquestes tres zones.  I també hem demanat que al Parc de Can Noguera, sigui la següent zona en instal·lar tel.la ombrejadora.

També hem demanat que la Zona verda del Parc de la Sínia, es faci un estudi repensant tot l’espai i es tingui en compte, la opinió dels garriguencs i garriguenques, especialment amb un debat en espais com el Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents, però també implicant la gent gran, a partir del Casal de la Gent Gran. Aquest espai, en un futur a mitjà termini haurà de convertir-se, conjuntament amb Can Luna,  en una artèria principal per la Garriga.

Volem dotar al Barri de Can Noguera i Els Pinetons d'un espai del que actualment no disposen

Una altra de les reivindicacions històriques del nostre grup, és la de fer un tancat perimetral al CEIP Pinetons perquè l’espai quedi obert durant les hores de tancament del centre educatiu i d’aquesta forma es pugui utilitzar com a oci familiar, donant d’una eina que ara mateix, el Barri de Pinetons i Can Noguera manca. Si no fos possible, hem demanat poder estudiar fer una zona d’oci esportiu oberta, al Parc dels Pinetons.

I referent a aquesta zona, també hem demanat una inversió en la millora de l’enllumenat d’igual forma que al Carrer Barcelona, per solucionar, no només la mancança de llum, sinó també la inseguretat dels que utilitzen aquests dos espais, per caminar o fer esport.

Demandes totes elles que milloren els nostres barris d’una forma progressiva i que han de solucionar l’envelliment de la nostra via Pública i zones familiars.