La Garriga

Pressupost 2019. Què passa amb Can Luna?

  • Grup Municipal PSC - CP
  • Actualitzat:
  • Creat:

A la proposta de Pressupost, el govern municipal s'oblida de la remodelació de Can Luna i s'emplaça a possibles inversions que vinguin per part d'altres administracions.

Al  estudiar els pressupostos 2019, vam trobar a faltar moltes coses, però una de les més importants és una de les actuacions que més estan esperant els garriguencs i garriguenques; Can Luna. 

Ens preguntem que passa amb aquest edifici emblemàtic, en el qual, vam començar unes obres de la Sala Polivalent que ja van amb retard ( com tota la obra pública a la Garriga) i que, si fem cas a l'esborrany de pressupost que ha passat el Govern local, no es preveu cap inversión durant el 2019 si no ens arriba una subvenció d'una altra administració. Tindrem una sala polivalent, en un espai que s'ha de rehabilitar. 

Des del grup municipal socialista, hem presentat una proposta al govern municipal, perquè continuin amb la inversió en aquest edifici i de moment la resposta ha estat que de moment s'ha decidit que durant el 2019 esperarem a que hi hagi un ajut d'alguna altra administració, cosa que ens sembla que no és la opció.

Nosaltres els hi hem demanat que almenys, durant aquest 2019 s'ha d'avançar en fer el Mapa d'Usos i el projecte de rehabilitació de l'espai, perquè d'aquesta forma,  si rebem aquest ajut supramunicipal es pugui seguir rehabilitant l'edifici i traslladar alguns serveis de la Garriga, que necessiten un espai adequat com pot ser, la Ràdio Municipal i tot el servei de Mitjans de Comunicació i també el Casal de Joves per tenir un espai dedicat als joves adequat. 

La paràlisis en aquest projecte ens sembla inadequat i és un dels aspectes que decantarà el nostre vot al ple de dimecres, on debatrem els pressupostos locals pel 2019.