La Garriga

Perquè no ens veuràs al Sant Jordi?

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els Socialistes, com fa anys, no posarem tendal per Sant Jordi i farem la tradicional plantada de rosers el proper 27 d'Abril

Fa 17 anys ja, la direcció entrant dels Socialistes de la Garriga, va decidir fer una aposta per celebrar el Sant Jordi d'una forma diferent. Per això ens podries trobar, com d'altres entitats locals, a les parades de Sant Jordi. En comptes de fer publicitat electoral, però, la nostra agrupació va decidir fer tallers i col.laborar en una festa tan assenyalda dins de la nostra societat. 

També vam decidir donar un pas més i recuperar una acció que va fer Núria Albó, quan va ser alcaldessa de la Garriga i vam plantar rosers per Sant Jordi a diversos espais del municipi. Fa uns 8 anys, a partir de peticions d'algunes entitats municipals, els partits polítics vam arribar a l'acord de no posar paradeta durant la Diada de Sant Jordi, cosa que alguns partits polítics, en unes eleccions van decidir deixar de banda. La nostra agrupació va decidir continuar amb aquest compromís i animar a tothom a participar activament a les activitats que organitzen les entitatsi visitar les parades de les nostres llibreries i floristeries. 

És per aquest motiu, que des del PSC seguirem sense organitzar parada durant la Diada de Sant Jordi, tot i que algun partit polític aprofitarà per fer campanya electoral. Nosaltres entenem que els compromisos adoptats s'han de respectar i per tant no ubicarem la parada, tot i que les nostres activitats mai han estat de promoció política sinò de tallers amb els infants. 

Respectem doncs els compromisos adoptats en el seu moment amb els comerços i les entitats, tot i que hem decidit que farem la tradicional plantada de rosers el proper dissabte, que tot i ser el dia de reflexió, per part de la nostra agrupació, el farem de forma interna sense donar cap tipus de discurs ni intervenció. 

Esperem que gaudiu tots i totes d'una gran Diada de Sant Jordi!