La Garriga

Maite Carrillo, a les Llistes al Congrés dels Diputats

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'Alcaldessa de El Figaró i secretària de Política Institucional de l'Agrupació, ocuparà el número 19 de la llista per la Provincia de Barcelona.

Maite Carrillo
Maite Carrillo

Ahir, el Consell Nacional dels Socialistes de Catalunya, va aprovar per unanimitat la proposta de la Comissió de Llistes per les Eleccions Generals del proper 28A. 

En aquesta llista, ocuparà un lloc destacat, Maite Carrillo. Alcaldessa de El Figaró i membre de l'agrupació dels Socialistes de la Garriga, ja que la nostra agrupació també compren els municipis de El Figaró, Tagamanent i Aiguafreda. 

Al Consell de Federació, de la setmana pasada, es va recolzar a Maite Carrillo. Tant des de l'agrupació com des de la Federació, es destaca la gran tasca que ha realitzat, al davant de l'Ajuntament de El Figaró, demostrant ser una gran gestora en un municipi, al que va entrar en fallida econòmica i que ha gestionat d'una forma excelent, tot i les presions que ha rebut, per formar part dels Socialistes. Carrillo i el seu equip han estès la mà al diàleg i han sapigut gestionar el municipi i treballar conjuntament vetllant per les necessitats de tota la gent del municipi.

Des de l'agrupació dels Socialistes de la Garriga, ens mostrem orgullosos d'aquesta decisió i creiem que aquest, és un reconeixement públic del Partit, cap a la Maite i per tota la gent de Figaró Progrès. 

A les mateixes llistes, cal destacar que l'Arnau Ramirez, ocuparà el número 8 d'aquesta candidatura. La nostra comarca estarà ben representada i lluitarem molt fermament per recuperar el Diputat a Madrid i fer de Pedro Sanchez President del Gobierno.