La Garriga

Els Socialistes ens sumem a la aturada de demà 8 de Març; “Vaga de dones: Qui mou el món l’Atura”.

  • Àrea d'igualtat
  • Actualitzat:
  • Creat:

Demà els Socialistes ens sumem, de 12 a 12.30h, a la aturada Internacional de Totes!

VagadeTotes2017
VagadeTotes2017

Amb motiu de la commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, diversos col.lectius feministes, han cridat a fer una aturada laboral de les  12 a les 12.30h, per reivindicar les diferents discriminacions que pateixen les dones a la societat actual, fent èmfasi en la reivindicació històrica del reconeixement de les mestresses de casa i que sigui reconegut el seu treball.

Des dels Socialistes de la Garriga ens hem sumat, com d'altres partits locals, a la reivindicació i els membres de la nostra agrupació aturaran la seva activitat demà de 12 a 12.30h.

Des de la nostra agrupació reclamem a l’Ajuntament de la Garriga, que recolzi aquesta aturada i que faci una crida per a promoure que l’aturada demà sigui massiva a la nostra localitat, i sobretot entre els treballadors públics.

Demanem que demà a les 12h, a part de secundar l’aturada, es faci la lectura del Manifest de Vaga de Totes a la porta de l’Ajuntament de la Garriga.

Tot plegat per sumar-nos a la lluita contra la precarietat laboral vers les dones, la desigualtat salarial, que avui en dia fa que una dona hagi de treballar quasi dos mesos més que un home per a rebre el mateix sou que un home en un lloc de treball igual i exigir el reconeixement del treball que realitzen les mestresses de casa.

Tot, perquè LES DONES MOVEM EL MÓN I JUNTES L’ATURAREM!