La Garriga

Els Socialistes de la Garriga, recolzem als candidats/es per les Generals 2019

  • Actualitzat:
  • Creat:

Durant l'assemblea celebrada dimarts, es va recolzar la candidatura de Meritxell Batet, Arnau Ramírez i José Zaragoza

Els Socialistes de la Garriga, durant la celebració de la nostra assemblea local, vam voler recolzar explícitament a alguns dels companys i companyes que volem que estiguin a les llistes per les properes Eleccions Generals del proper 28-A.

La nostra agrupació, va decidir recolzar a la companya Meritxell Batet, al company Arnau Ramírez i al company José Zaragoza.

Meritxell Batet, ha demostrat la seva vàlua com a Ministra, fent un gran treball i liderant el diàleg amb la Generalitat de Catalunya i altres comunitats autonòmiques. Queda clar, que és necessari diàleg per buscar solucions al conflicte polític que viu Catalunya. Entenem que Batet, ha demostrat ser una veu respectada dins del Gabinet de Pedro Sanchez. Creiem que té molt a aportar i que serà una persona important al proper govern que estem segurs que lideraran els socialistes.

 

Arnau Ramírez, aporta aquesta veu jove, dins d'un projecte important. Tot i aquesta joventut, té una experiència molt important al món local i a la política i està molt ben valorat per tots aquells que hem treballat en alguna ocasió amb ell. Per nosaltres, l'Arnau, tot i ser d'una agrupació veïna, el sentim com un company de la nostra agrupació, ja que sempre ens ha ajudat i recolzat. 

 

I en José Zaragoza, ha demostrat sobradament la seva capacitat de treball. Ha estat portaveu dels Socialistes al Congreso durant molt de temps i s'ha fet resó de les grans mobilitzacions socials. Aquesta experiència fa falta per tirar endavant aquest projecte que volem portar els i les socialistes, per donar solucions als nostres ciutadans i ciutadanes. Fa pocs mesos ens va acompanyar en un acte organitzat pel Grup Municipal socialista de la Garriga per defensar i explicar-nos l'esborrany de Pressupostos del 2019 que finalment no ha estat aprovat.