La Garriga

Els Socialistes de la Garriga, modifiquen l’executiva local

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

la proposta va ser aprovada per unanimitat i estarà liderada per Àlex Valiente

Dimarts al vespre es va celebrar una nova assemblea local dels Socialistes de la Garriga – Alt Congost, on un dels primers punts a tractar era la constitució de la nova executiva local i ratificació de l’elecció del 1r Secretari, Àlex Valiente.

La proposta d’executiva s’estructurava en dos grans àrees; La política que serà responsabilitat d’Àlex Valiente i la d’Organització que serà coordinada per Carlos Martin, que a part de mantenir l’àrea de Organització també serà responsable de Polítiques Socials.

L’Àrea d’Organització s’encarregarà de l’estructura interna de l’agrupació amb les secretaries de Finances amb Sònia Vilalta, la d’Actes amb Ester Valero i Mobilització i Nova Militància, que serà responsabilitat de Francesc Valero.

A l’àrea política a part de Feli Asensio una sindicalista que repetirà com a responsable de Món Laboral, també hi formaran part Ricard Andrés, professor de l’EMAD que durant molt de temps va ser director de l’Escola i portarà responsabilitats d’Educació i Formació. L’Albert Nieto, que serà responsable d’Habitatge Social, aspecte que segons Àlex Valiente, “cal impulsar i buscar un  model d’ajuts a l’habitatge. En els propers anys s’han de definir ajuts en aquest sentit i és necessari que el PSC treballi un model que sigui viable per la Garriga”. També els Emprenedors i el Comerç són papers importants i se li ha traslladat aquesta responsabilitat a en Marc Bisbal, al que Valiente va presentar com “un jove emprenedor, amb iniciativa i ganes de tirar endavant amb projectes engrescadors”; ell, va continuar Valiente, ha de buscar línies d’ajuts al comerç i dissenyar un programa d’ajuts a la petita i mitjana empresa.

La gran novetat és la incorporació de la gent de l’Alt Congost a l’executiva local. “Teníem la necessitat que la macro agrupació de la Garriga – Alt Congost, fos de veritat i poguessin participar la gent de l’Alt Congost, en la organització interna de l’agrupació i del partit polític”, explicava el 1r Secretari. D’aquesta forma, Maite Carrillo, l’Alcaldessa de El Figaró i màxim càrrec institucional de l’agrupació, ha entrat a l’executiva local, amb les responsabilitats de la Secretaria Institucional i el regidor i 1r Tinent d’Alcalde de El Figaró, Joan del Amor, serà coordinador de l’Alt Congost, amb la fita de treballar per coordinar el projecte a les tres agrupacions pertanyents a l’agrupació d’aquesta zona (El Figaró, Tagamanent i Aiguafreda). 

La proposta va ser recolzada per unanimitat.