La Garriga

Els Socialistes celebrem Sant Jordi, amb la plantada anual de Rosers

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

El cap de setmana passat, vam plantar els rosers al Barri de Montserrat, coincidint amb la Festivitat de Sant Jordi i amb la Festa del Barri.

Els Socialistes de la Garriga, per celebrar Sant Jordi, vam tornar a fer la tradicional plantada de Rosers, que fem anualment. Enguany l'hem fet a la Plaça Maria Mercè Marçal, on hem ubicat enguany els rosers.

com ja vam anunciar, des de la nostra agrupació seguim amb el compromís que vam adquirir ja fa uns anys, de no fer activitat política per la festivitat de Sant Jordi, un compromís adquirit fa anys després d'una petició que se'ns va fer a tots els partits polítics per no ubicar paradeta durant aquesta festivitat.

Tot i que nosaltres mai havíem fet activitat política, sinò activitats familiars, vam decidir respectar l'acord pres i enguany hem tornat a fer la plantada de rosers.

Estem molt contents de seguir amb aquesta tradició que va instaurar la, aleshores l'alcaldessa socialista Nuria Albó i seguir amb la plantació de rosers per tota la via pública del nostre municipi.