La Garriga

El Ple Municipal aprova la nostra moció d'ajuda a la Restauració

  • Grup Municipal Socialista de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

Després d'un debat intens es va aprovar per unanimitat la nostra moció on demanàvem ajuts als sectors econòmics més afectats

restauracio
restauracio

El ple que es va celebrar dimecres va sevir perquè els socialistes presentessim una moció de suport a la restauració i al petit comerç de #laGarriga. 

En aquesta moció demanàvem que la partida destinada a ajudes a la contractació per empreses i que no s'ha utilitzant durant aquest 2020, es destinès  a ajudar al petit comerç i sobretot al sector de la Restauració que tan malament ho està passant aquests dies, a causa del seu tancament obligatori. 

Aquesta partida que nosaltres pensàvem que era de 50.000€ però que finalment va ser de 43.000€, no s'havia utilitzat i enteníem que el moment requeria que aquests diners no es quedessin sense utilitzar i ajudar al Ccomerç.

En principi el govern negava tenir aquesta partida i que només era de 18.000€. Finalment, arrel de la insistència dels grups de la oposició i després de rebre una important escridassada el nostre portaveu Àlex Valiente, el govern municipal descobria, ja que no tenia constància, que tenia aquesta partida i no els va quedar més remei que votar a favor de la moció.

Després van venir els temes burocràtics i el govern s'escudava a la temoporalitat per poder atorgar aquestes ajudes, per manca de plenaris i temps per a elaborar unes bases i aprovar-les. El nostre grup, va oferir fe un plenari extraordinari sense que el cobressim els regidors i regidores del plenari, per tal que això no fos un problema i el nostre comerç arribés a poder cobrar aquestes ajudes.

Aquestes accions son les que demana la ciutadania. El dimecres ens vam sentir una oposicicó útil.