La Garriga

Comença el Procés de Participació del POUM

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Avui, a les 19h se celebra la sessió oberta per informar de les tres opcions que han sorgit del procès de redacció de l'Avanç Pla del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.

La sessió és a les 19h al Teatre El Patronat de la Garriga

Aquesta tarda, el Teatre El Patronat de la Garriga, acollirà l'inici del procés de participació ciutadana previ a la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbanística de la Garriga. 

Aquest procés s'inicia amb la presentació de les conclussions de l'Avanç Pla, que consisteix en fer 3 fotografíes, arrel d'un altre procés participatiu, del que podria ser la Garriga del futur. 

A partir d'aquestes propostes que sorgeixen de les conclusions de l'Avanç Pla i que ja vam explicar la setmana pasada, es realitzarà diverses activitats i accions per poder recollir les opinions sobre les tres propostes dels garriguencs i garriguenques. La primera sessió, tal i com expliquem es realitzarà avui.

Cap de les propostes es definitiva i per tant, es persegueix que els ciutadans i ciutadanes, puguin donar opinions per acabar de definir aquestes propostes i que finalment sorgeixi una proposta final sobre la qual treballar i definir el creixement que volem pel nostre municipi els propers anys. 

Els Socialistes aninem a la participació 

Des del grup del Partit dels Socialistes de la Garriga, esperem que els ciutadans i ciutadanes s'impliquin, que és un dels aspectes que vam demanar durant el debat al plenari. És un aspecte molt important i que requereix un ampli consens. Alex Valiente va explicar durant el plenari que "és necessari que des de tots els grups polítics i des de l'Ajuntament, animen als ciutadans i ciutadanes a participar activament d'aquest procés. Hem vist, arrel de la possibilitat que va sorgir d'un grup d'inversions de construïr a la zona de Can Poi, que la ciutadania està sensible pel que fa al creixement local i és el moment d'exposar-ho i dir la nostra".

 

Ens equivoquem si participem els polítics. Ara ha de dir la seva la ciutadania.

Fa unes setmanes, Àlex Valiente, a una entrevista a Vallés Oriental Televisió, davant d'una pregunta referent al futur POUM de la Garriga, va explicar que "ens equivoquem si pensem que aquest projecte l'han de decidir els polítics. El procés participatiu ha de ser clau per definir l'entorn que volem a la Garriga i el creixement del nostre poble.

Per aquest motiu, des del grup municipal també farem alguna reunió en aquest sentit per escoltar la opinió dels ciutadans i ciutadanes i animem a tothom a participar activament d'aquestes accions.