La Garriga

Assemblea Oberta de #laGarriga

  • Grup Municipal PSC - CP
  • Actualitzat:
  • Creat:

Amb motiu del treball sobre els Pressupostos Municipals, fem una assemblea amb la visita de Diputat al Congrés José Zaragoza, on també parlarem de l'esborrany dels Pressupostos Generals de l'Estat

Targetó de l'Acte.
Targetó de l'Acte.

Avui al vespre a Can Raspall, a partir de les 20h, els Socialistes de la Garriga, realitzem una Assemblea Oberta sota el títol "Una Oportunitat per tothom; una oportunitat per #laGarriga". 

L'acte serà presentat pel Regidor i 1r Secretari dels Socialistes, Alex Valiente, que aprofitarà la seva intervenció per explicar quines són les prioritats del nostre grup municipal, de cara als Pressupostos locals pel 2019. Unes propostes de caire social i que segons Alex Valiente "No deixen espai per la ambigüitat. El govern municipal haurà de decidir si accepta les nostres propostes o no". 

Seguidament, intervindrà , José Zaragoza, diputat al Congrés i que explicarà l'esborrany de Pressupostos Generals de l'Estat que fa unes setmanes va presentar el Gobierno de l'Estat i que té el recolzament d'Unidos Podemos. Una oportunitat per donar a conèixer uns pressupostos que considerem que recuperen la part més social que ha esquinçat el Govern de Mariano Rajoy. 

Acabarem l'acte fent un brindis nadalenc i per dessitjar-vos a tots i totes bones festes.

L'Assemblea és oberta a tot i totes.