La Garriga

Alex Valiente, visita Ràdio Silenci a la Entrevista al Portaveu

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

El nostre portaveu Àlex Valiente, ha participat avui a l'entrevista al Portaveu de Ràdio Silenci

Alex Valiente
Alex Valiente

Avui, Àlex Valiente, el nostre portaveu, ha participat a l'entrevista al Portaveu de Ràdio Silenci, fent un balanç de l'actualitat de la Garriga. 

En aquesta entrevista, Àlex Valiente ha parlat sobre la situació de la COVID19 a la Garriga i sobre els pressupostos municipals, sobretot.

Pel que fa a la COVID19, Àlex Valiente, ha traslladat la seva preocupació sobre la situació actual, on avui es registren les pitjors dades al nostre municipi. El risc de contagi és superior a 2. 

Les noves mesures tornen a culpabilitzar a la Restauració, quan el comerç ha pres totes les mesures necessàries que se'ls hi havia exigit. Han estat laxes durant el pont de la Puríssima i això és el que tenim ara.

Però no s'ha quedat aquí. Ha fet seves unes paraules del Conseller Sàmper, que ha reconegut que el Govern de la Generalitat va ser massa laxe amb els desplaçaments del Pont de la Puríssima. "Es va deixar el lliure desplaçament. La Restauració va obrir fa un mes, i les dades es van estabilitzar fins hi tot baixant poc a poc, però al deixar els desplaçaments lliurement, hem vist com s'ha augmentat, però no s'ha deixat de culpabilitzar de nou a la restauració, sent la principal víctima de les noves restriccions de la Generalitat", ha explicat Valiente.

Posteriorment, ha parlat sobre la impovització del govern municipal i dels diversos incompliments amb els Socialistes "Nosaltres vam complir la nostra part, votant favorablement als pressupostos. Ells han incomplert els seus compromisos, alguns d'ells que no tenien ni càrrega pressupostària, pero han decidit escudar-se en la seva majoria absoluta, que els hi dona el seu pacte amb els regidors trànsfugues".

El Govern Municipal només sap improvitzar. És un vaixell sense rumb, amparat en una majoria absoluta que els brinda un pacte de transfuguisme.

Sobre la improvització, Àlex Valiente ha fet referència a la partida d'ajudes al comerç. "Primer no tenien diners. Després els descobreixen. Anuncien unes dates per presentar documentació, que finalment es canvien. Se'ls hi diu a les perrqueries que no poden accedir a les ajudes, quan en cap cas ho recullen les bases aprovades per plenari. Tot plegat, una suma de despropòsits".

Per finalitzar i després de parlar sobre els nous contractes de serveis que s'han de licitar, Àlex Valiente, ha dessitjat un bon Nadal als garriguencs i garriguenques.