La Garriga

A falta de ratificació, Àlex Valiente repetirà com a 1r Secretari dels Socialistes de la Garriga

  • Socialistes de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

Ha estat la única candidatura que ha presentat els avals necessaris per a poder ser 1r Secretari de l'Agrupació Socialista de la Garriga

A manca de ser ratificat, Àlex Valiente repetirà com a 1r Secretari dels Socialistes de la Garriga, el proper mandat. 

La candidatura de Valiente, ha estat la única que ha manifestat la seva voluntat de ser el 1r Secretari de l'agrupació, durant el procés de presentació d'avals i per tant, no han estat necessàries unes votacions primàries, que s'haurien realitzat el cap de setmana vinent. 

Valiente ha manifestat sentir-se molt orgullós de tornar a encapçalar el projecte i amb ganes d'afrontar els reptes de futur. "Durant l'anterior mandat vam canviar la forma de fer política de la nostra agrupació. D'això estem ben orgullosos. Ha nivell electoral, ens hem donat moltes patacades i els dos objectius que perseguim ara és el de poder mantenir la dinàmica interna de l'agrupació i el de fer crèixer a partir de la credibilitat el projecte dels socialistes a les eleccions municipals", afirmava Valiente. 

 

El candidat a la 1a Secretaria anunciava que el segon era l'objectiu més important i que es disposava a partir de ja, de treballar en aquest sentit, buscant persones disposades a unir-se al nostre projecte que ha de mirar cap al municipalisme i cap a les necessitats dels garriguencs i garriguenques. "No demanem barrejar conceptes. El projecte municipal, tracta de valorar els aspectes importants pels garriguencs i garriguenques. Volem un projecte plural i independent de les sigles, que han de servir com a aixopluc d'un grup de persones que vulguin un projecte fort i solvent, com sempre hem demostrat que som els socialistes".

 

El proper 21 de Febrer se celebrarà l'Assemblea que, a banda de ratificar a Àlex Valiente, ha de servir per escollir tota la direcció local i els càrrecs perifèrics dels socialistes garriguencs i de l'Alt Congost.