La Garriga

13 Raons per un NO

  • Grup Municipal Socialista de la Garriga
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Municipal Socialista presenta la campanya per explicar i visualitzar els incompliments del Govern Municipal de #laGarriga.

Expliquem que volem dir quan parlem de #DESgovernlaGarriga

Ja fa mig mes que el Govern de la Garriga, va aprovar els pressupostos municipals, emparats per la seva majoria al plenari municipal i on la oposició en bloc va votar No a la proposta que ens presentaven.

A l’Octubre, feien el mateix amb les ordenances, on s’augmentava en 400.000€ més la recaptació d’impostos als ciutadans i ciutadanes de la Garriga, en un moment on no era això el que tocava.

Els dos partits polítics que governen a la Garriga, en un any han sofert un canvi d’ideari impressionant; un canvi de 180 graus que us traslladem.

 

El canvi dels grups que formen el govern municipal

Esquerra, ha deixat de banda el seu Pla d’Acció Municipal per aquesta legislatura. El que ens explicaven a les reunions que vam tenir amb ells i elles per buscar la nostra complicitat per l’aprovació del Pressupost i salvar el fracàs de la no aprovació del pressupost municipal era, simplement, l’esbós d’un guió d’una sèrie de gènere fantàstic que s’ha quedat en projecte, per acabar dirigint una sèrie dramàtica.

Els garriguencs i garriguenques hem passat a ser els coproductors de la sèrie que ens ven el govern, amb una apujada d'impostos de 400.000€

Una sèrie dramàtica on els protagonistes han deixat de ser els ciutadans i ciutadanes de la Garriga. Els garriguencs i garriguenques hem passat a ser el coproductors del seu projecte, d’aquesta sèrie; passem a ser qui haurà de pagar tota la sèrie amb l’apujada d’impostos. I dic coproductors perquè en els nous pressupostos, el govern de la Garriga, s’encomana al Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i l’Estat (tot just tres administracions on ells no hi governen), per salvar els mobles. I aquestes tres administracions no han deixat de banda les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de tot el territori, governi qui governi, no com van fer ells i elles quan hi governaven, que només apostaven pel clientelisme.

I el grup de Trànsfugues -si, a ells els hi agrada dir-se no adscrits, però són trànsfugues- que guionitzaven una sèrie de gènere negre fa tot just un any, on feien una crida a la responsabilitat de la resta de grups polítics perquè hi actuéssim  i no fóssim còmplices de les polítiques d’ERC, ara tot ha canviat! Ens porten una sèrie d’aquelles dolces, quasi infantils, on tots els personatges són feliços i els escenaris estan plens de flors i violes.

Nosaltres, que ens agraden molt les sèries, hem decidit explicar als ciutadans i ciutadanes, en un primer terme, tots els incompliments que ha fet el govern municipal durant aquest 2020. Acords que s’havien compromès a tirar endavant a canvi del nostre vot positiu als pressupostos i que finalment no han fet i fins i tot, al preguntar sobre aquests compromisos i que ens hi convoquessin per a explicar-nos el posicionament canviant, ens han dit directament, que no ens convocaven perquè teníem raó de tirar-los de les orelles. Després s’enfaden quan els hi diem que ens han mentit!

#13RaonsperUnNO. Els incompliments del Govern

Deia, que com ens agraden les sèries, aquests incompliments, els resumim amb el títol d’una sèrie que recull la protecció dels dèbils i la lluita contra les injustícies. Una sèrie que ens agrada molt; Per 13 Raons. Hem agrupat aquests incompliments en 13 apartats, i els hem convertit en el preàmbul per explicar el motiu pel qual vam votar que no als Pressupostos Municipals del 2021. Aquesta campanya l’hem anomenat #13RaonsPerUnNO i podem dir, que si parlem de sèries, seria el curt que precediria a explicar totes les nostres propostes al Pressupost 2021.

Mireu-vos-la bé! Crec que al final, ens compraran els drets de reproducció per fer una nova temporada!